Kako stvoriti online reputaciju u turizmu? Prijavite se na besplatni tečaj i saznajte!

Kako stvoriti online reputaciju u turizmu? Prijavite se na besplatni tečaj i saznajte!

Nastavljamo s odličnim masterclass online tečajevima u organizaciji Svjetske turističke organizacije (WTO) na koje je Općina Kaštelir-Labinci ostvarila pravo nakon što je ušla među najbolja turistička sela na svijetu. Pozivamo vas stoga da se prijavite na odličnu edukaciju koja će se održati u četvrtak 21. srpnja od 13.30 do 15 sati pod nazivom “Stvaranje online prisutnosti i ugleda”, a vodit će je ekspert iz Tripadvisora Fabrizio Orlando, direktor globalnih poslovnih komunikacija u Tripadvisoru (Global Industry Relations Associate Director). Riječ je o stručnjaku koji u Tripadvisoru vodi tim za globalne odnose te surađuje s nacionalnim turističkim organizacijama i nevladinim organizacijama kao pouzdan partner dionicima u turističkoj industriji.

Kao što je poznato, Tripadvisor je američka tvrtka i svjetski najpoznatija kompanija na čijim se web stranicama i aplikacijama nalaze podaci i ocjene turističkih smještaja i ponuda diljem kugle zemaljske. Milijuni turista upravo Tripadvisor smatraju najrelevantnijim izvorom podataka o turističkom smještaju i ponudi, pa čuti savjete jednog od njihovih vodećih stručnjaka kako ponudu prezentirati na što kvalitetniji način, i kako stvarati reputaciju u turizmu, doista je ekskluzivna mogućnost da dođete do znanja neprocjenjive vrijednosti. Fabrizio Orlando najprije će iznijeti najvažnije podatke o Tripadvisoru i aktualnim trendovima u poslovanju, a potom će otkriti besplatne alate s kojima se gradi online reputacija u turizmu i pričati o važnosti recenzija te dati savjete kako sa svojom ponudom možete doživjeti uspjeh na Tripadvisor platformi.

Pozivamo sve iznajmljivače, male i srednje tvrtke te OPG-ove s područja Općine Kaštelir-Labinci da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za usvajanje dragocjenih znanja s kojima će kasnije znatno poboljšati svoje poslovanje u turizmu te da nam se jave na mail info@kastelir-labinci.com kako bismo mogli poslati upute za prijavu na Zoom link.