Zaokružite kolovoz posljednjim ljetnim događanjima u Kašteliru i Labincima

Zaokružite kolovoz posljednjim ljetnim događanjima u Kašteliru i Labincima

Mnogi su najljepše ljetne uspomene ove godine stvorili upravo u Kašteliru i Labincima na bogatim ljetnim događanjima pod nazivom Hello summer in Kaštelir-Labinci, a pred svima je još jedna prilika da dožive nezaboravnu večer pod zvjezdanim kaštelirskim nebom. Pozivamo vas s veseljem na posljednje ovosezonsko izdanje događanja Under the stars, u četvrtak 25. kolovoza u kaštelirskom parku, s početkom u 20.30 sati.

Bend The Mystic Rose Ensemble oduševit će vas smooth jazz, bossanova i swing ritmovima koji savršeno nadopunjuju ugođaj toplih, ljetnih večeri, a pritom će posvuda oko vas biti štandovi s bogatom i kreativnom ponudom jela i pića koja će predstavljati svojevrsnu kombinaciju craft i domaćih proizvoda. Očekuju vas Vina Radoš, Castellana Craft Beer, Count’s drinks – premium crafted soft drinks i slasni zalogaji koje će vam ponuditi Food truck Poluotok.

Ne propustite doći u Kaštelir 25. kolovoza, jer to je posljednji četvrtak ovog ljeta kojim zaokružujemo cijeli program koji je kroz srpanj i kolovoz oduševio brojne posjetitelje svojim zanimljivim i odlično osmišljenim konceptom. Svakog četvrtka imali smo događanja u kojima su veliki i mali mogli pronaći nešto za sebe – koncerte, predstave, craft partyje, dječji program, feštu Gramperijadu… A sve uvijek uz vrhunsku ponudu domaćih proizvođača s područja Kaštelira i Labinaca.

Nakon četvrtka imate još jednu priliku da upoznate Kaštelir i Labince kroz ovdašnje vrhunske proizvode i nadaleko poznato gostoprimstvo, jer samo dan kasnije, 26. kolovoza, organizira se posljednji ovogodišnji Friday tasting, jedno od najomiljenijih događanja u Istri. Tako će lokalni OPG-ovi još jednom otvoriti svoja vrata za posjetitelje i omogućiti im da degustiraju domaće proizvode po promotivnim cijenama, u toploj i domaćinskoj atmosferi. Zaokružite mjesec kolovoz na najbolji mogući način, i naučite raditi domaću tjesteninu koju ćete odmah i kušati uz slasne umake, ili dođite degustirati vina, rakije, maslinova ulja i craft piva, uz domaće nareske i svježe pečeni kruh.

Čekamo vas u u Kašteliru u četvrtak na sjajnom Under the stars događanju, i dan kasnije, u petak, na famoznom Friday tastingu!