OTKAZANO -Together under the stars in Kaštelir-Labinci

OTKAZANO -Together under the stars in Kaštelir-Labinci

Imali smo želju i savršeno razrađen plan da vam četvrtkom ponudimo najljepše ljetne večeri u srcu Istre, uz glazbu i degustacije proizvoda lokalnih OPG-ova. No zdravlje i dobrobit svih nas koji živimo u Kaštelir-Labincima, kao i svih onih koji posjećuju naše mjesto, na prvom su nam mjestu.

Iako nam je iznimno žao, zbog epidemioloških mjera koje su danas stupile snagu neće biti moguće organizirati ljetne večeri Together under the stars in Kaštelir-Labinci, pa ćemo uživanje u njima ostaviti za neka druga vremena.

Stoga se otkazuje i sve što je bilo predviđeno za ove ljetne večeri, kada smo trebali uživati u nastupu klapa Nevera, Cambi i jazz koncertu.

Najvažnije je da poštujemo pravila i ostanemo zdravi, a i dalje vam ostaje na raspolaganju boravak u ljepoti našeg mjesta, kao i jedinstvena ponuda Together in FREE FRIDAY TASTING, u sklopu koje svakoga petka možete obići lokalne OPG-ove i restorane te besplatno degustirati njihove vrhunske proizvode i dobiti slasne menije po promotivnim cijenama.