Prijavite se na vrhunsku online edukaciju o promociji i komunikacijskim alatima

Prijavite se na vrhunsku online edukaciju o promociji i komunikacijskim alatima

Kad smo ušli među najbolja turistička sela na svijetu prema kategorizaciji Svjetske turističke organizacije (WTO), to je, među ostalim, bilo jamstvo da ćemo dobiti brojna vrijedna znanja koja će nam biti od nemjerljive pomoći za napredak i razvoj turističke promocije i ponude.

Stoga najavljujemo seriju majstorskih tečajeva koja započinje 30. lipnja u 13.30 sati, kad imamo Zoom sastanak s predstavnicima i edukatorima WTO-a. Pozivamo sve zainteresirane s područja Općine Kaštelir-Labinci, uključujuči tvrtke, mala srednja poduzeća i OPG-ove, da se pridruže Zoom sastanku.

U prvoj sesiji zakazanoj za 30. lipnja profesionalci iz Mete pružit će savjete i uvide za učinkovito korištenje društvenih medija i drugih komunikacijskih alata u promociji ruralnih destinacija. Meta je, kao što je poznato, vodeća svjetska tvrtka za informacijsku tehnologiju te vlasnik Facebooka, Instagrama i WhatsAppa. Predavač će biti Oskar Braszczyński, menadžer za područje centralne i istočne Europe koji kao savjetnik i ekspert djeluje u područjima izvršne vlasti, politike i javnog zagovaranja. Godinama je povezan s tehnološkom industrijom, a njegovi glavni profesionalni interesi vezani su uz integrirane komunikacije i oglašavanja ekosustava. Generalni cilj ovih stručnih tečajeva je pružiti selima članicama potrebna znanja i vještine za poticanje turizma u cilju razvoja zajednice.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za učenje i stjecanje novih znanja koja će doći direktno od najboljih svjetskih eksperata, pa nam se javite na mail info@kastelir-labinci.com kako bismo vam dali upute za prijavu na Zoom link.