Zaokružite tjedan koncertom Klape Nevera u Kašteliru i fenomenalnim Friday tastingom

Zaokružite tjedan koncertom Klape Nevera u Kašteliru i fenomenalnim Friday tastingom

Za sve koji traže odličnu zabavu u hladovini srca Istre, najbolji odabir ovog četvtrka i petka je upravo Kaštelir i ljetni program Hello summer in Kaštelir-Labinci. Glazba, druženje, izvrsna događanja te najuskusnija hrana i pića čekaju svakog tko u ljetnom điru poželi nešto istinski kvalitetno što može spremiti u svoj kofer najljepših uspomena.

Večer Under the stars u četvrtak 07. srpnja donosi odličan koncert riječke Klape Nevera. Već više od 20 godina ovi kvarnerski glazbenici oduševljavaju brojne obožavatelje svojim izvedbama, a sad i vi imate priliku uživo guštati u njihovim skladbama. Koncert počinje u 21 sat iza crkve u Kašteliru, a osim Klape Nevera Rijeka, čekaju vas i lokalni vinari, pršuti Antolović te craft ekipa Castellana Craft Beer & Countˋs Drinks – premium crafted soft drinks sa svojom izvrsnom ponudom.

No to nije sve – pripremamo i jedinstveni photo point zahvaljujući kojem ćete na poseban i osebujan način moći sačuvati svoje ljetne uspomene iz Kaštelira. Na photo pointu će vas kaštelirska ekipa profesionalnih fotografa Vintage Photography Experience ovjekovječiti u romatičnom i vintage stilu u autentičnom istarskom okruženju. Fotografiranje će biti moguće uz naknadu od 50 kuna. I zato, zapamtite dvije sretne sedmice, i vidimo se 07.07. u Kašteliru!

Vjerujemo da ćete biti oduševljeni nakon svega što smo vam spremamo za četvrtak, pa vas pozivamo da jednako snažne dojmove doživite kod nas i u petak, 08. srpnja. Jer petak je dan za Friday tasting, kad vam naši lokalni OPG-ovi otvaraju svoja vrata za organizirane degustacije po promotivnim cijenama. OPG-ovi će, kao i svakog petka tijekom srpnja i kolovoza, biti otvoreni od 16 do 20 sati, i svi su dobrodošli da nauče raditi domaću tjesteninu koju odmah mogu i kušati uz slasne umake, ili da dođu degustirati vina, rakije, maslinova ulja i craft piva, uz domaće nareske i svježe pečeni kruh. Ujedno, Friday Tasting nije samo degustacija, već kompletan doživljaj domaćinske atmosfere i ovdašnjeg načina života kroz koji svatko Kaštelir i Labince može upoznati na najljepši mogući način.

Sva naša ljetna događanja možete pratiti na Facebook stranici Together in Kaštelir-Labinci

Pozdravite ljeto s Hello summer in Kaštelir-Labinci! Čekamo vas!