Cijepljenje privatnih iznajmljivača

Cijepljenje privatnih iznajmljivača

Slijedom inicijative Ministarstva turizma i sporta RH, Turistička zajednica Općine Kaštelir – Labinci obavještava privatne iznajmljivače da će se uskoro provesti prioritetno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv bolesti Covid 19.

Svi privatni iznajmljivači s područja Općine Kaštelir – Labinci koji su zainteresirani za cijepljenje, trebaju do  04.05.2021. (utorak) do 20,00 h, na e-mail: info@tz-kastelirlabinci.hr  dostaviti sljedeće informacije:

1. Ime i prezime ( nositelj rješenja o kategorizaciji objekta )
2. Datum rođenja
3. Grad, poštanski broj
4. OIB
5. Matični broj osiguranika
6. Broj mobitela
7. E-mail adresa

Mole se privatni iznajmljivači da dostave sve tražene podatke u navedenom roku, jer se u protivnom neće moći uvrstiti na spisak prioritetnog cijepljenja. Informacije o terminima cijepljenja i o vrsti cjepiva bit će objavljene naknadno. 

Iznajmljivači se mogu prijaviti i osobno u TZO Kaštelir – Labinci u ponedjeljak 03.05. i u utorak 04.05. od 09.00 – 13.00  i  17.00 – 20.00 sati. 

Za sva dodatna pitanja molimo Vas da se obratite direktno MINTS-u kao provoditelju predmetne inicijative obzirom da oni jedino imaju odgovore na moguća specifična pitanja.