Poslušajte primjere dobre prakse drugih sela na novom online tečaju

Poslušajte primjere dobre prakse drugih sela na novom online tečaju

Naše edukativne aktivnosti unutar članstva u mreži najboljih turističkih sela prema UNWTO-u sve su intenzivnije, pa vam najavljujemo i pozivamo vas na još jedan iznimno zanimljiv i koristan online tečaj koji će se održati preko Zoom aplikacije u četvrtak 28. srpnja od 13.30 do 15.30 sati.

Ovog puta tema su primjeri dobre prakse pod radnim nazivom “The taste of local”, a predstavnici Valposchiava iz Švicarske, Bkassine iz Libanona te Radovljice iz Slovenije podijelit će svoja iskustva u integraciji prehrambenog i poljoprivrednog sektora u svoj turistički lanac vrijednosti te inicijative pokrenute za uključivanje ovih komponenti u turističku ponudu. Riječ je o selima koja su već dobila titulu “naj selo”, pa će njihova iskustva i smjernice biti vrlo vrijedno novo znanje koje svima nama može pomoći da dižemo svoj rejting seoske turističke destinacije s naglaskom na domaću proizvodnju.

Pozivamo sve iznajmljivače, male i srednje tvrtke te OPG-ove s područja Općine Kaštelir-Labinci da iskoriste ovu jedinstvenu priliku te da iz prve ruke čuju kako su švicarsko, libanonsko i slovensko selo složili svoj koncept turizma u kombinaciji s lokalnim prehrambenim i poljoprivrednim sektorom. Javite nam se na mail info@kastelir-labinci.com kako bismo mogli poslati upute za prijavu na Zoom link.