Pridružite nam se u Kašteliru na programu “Ususret Božiću”

Pridružite nam se u Kašteliru na programu “Ususret Božiću”

Nakon bogate i sadržajne ljetne sezone Kaštelir-Labinci pripremili su jednako kvalitetan i zanimljiv božićni program pod nazivom “Ususret Božiću”! Sva zbivanja organiziraju TZ Kaštelir-Labinci, Općina Kaštelir-Labinci, Udruga Mladi za sve i Rukometni klub Kaštelir. Pa dođite i uživajte jer vas očekuje obilje zabave za sve generacije.

Početak blagdanske atmosfere obilježili smo 27. studenog kad su prvu adventsku svijeću na kaštelirskom trgu zapalili ministranti i prvopričesnici, u organizaciju Udruge Mladi za sve. To je već druga godina zaredom da na ovaj način započinjemo božićne blagdane. Sljedeću adventsku svijeću ove će nedjelje zapaliti predstavnici Udruge umirovljenika, potom će u paljenju treće sudjelovati djeca i predstavnici sportskih klubova s područja općine, dok će posljednju svijeću zapaliti predstavnici DVD-a i lovci.

Događanja programa “Ususret Božiću” startaju u ponedjeljak 19. prosinca kad će u sali na Domu u Kašteliru u 18 sati nastupiti plesna skupina i mlade pjevačice Zajednice Talijana Labinci, nakon čega će u 18.30 sati Teatar Naranča izvesti predstavu “Noć prije Božića”. Uslijedit će potom i druženje uz gastronomsku ponudu za koju će će se pobrinuti Udruga Mladi za sve i Rukometni klub Kaštelir. Već u srijedu 21. prosinca u Sportskoj dvorani Kaštelir u 17 sati će nastupiti djeca iz vrtića Radost PV Kaštelir, a odmah nakon njih i učenici OŠ Jože Šurana. Potom u 17.30 slijedi pravo veselje i podjela božićnih paketa koju djeca već sad s iščekuju s nestrpljenjem.

Dan prije Badnjaka, u petak 23. prosinca, u 19 sati vas u kaštelirskom parku očekuje otvorenje kućica s bogatom gastro ponudom, a od 19.30 sati rasplesat će vas nastup Dua Velvet Echoes. No tu nije kraj, jer priprema se i jedno veliko poklon iznenađenje za djecu s područja Općine Kaštelir-Labinci koje najavljuje načelnik Đulijano Petrović.

– U sali na Domu 13. i 14. prosinca upriličit ćemo vrhunsko poklon iznenađenje u kojem će istinski uživati i djeca, i roditelji – kaže načelnik Petrović.

Stoga vas pozivamo vas da posjetite Kaštelir te da zajedno s nama slavite najljepše dane u godini, i svima želimo sretne i ispunjene božićne blagdane!