Ples, pjesma i predstava oduševili sve prisutne u sali na Domu

Ples, pjesma i predstava oduševili sve prisutne u sali na Domu

U prepunoj kaštelirskoj sali na Domu sinoć su mještani s oduševljenjem gledali nastupe koje je pripremila Zajednica Talijana Labinci te nakon toga predstavu “Noć prije Božića” u izvedbi Teatra Naranča.

Program je započeo nastupom plesnih skupina malih djevojčica ZT Labinci, pa je naprije mlađa grupa Mini izvela ples “It’s beggining to look a lot like Christmas”, uz koreografiju Chiare Sirotich. Nakon toga starija grupa Latice prezentirala je jazz ples “New York”, također u koreografiji Chiare Sirotich. Nakon plesnog dijela na red je došao pjevački, i svoja su umijeća pokazale Noemi Močibob s pjesmom A Natale puoi, Nikol Močibob sa skladbom Winter Wonderland te Noemi i Nikol u duetu kroz izvedbu pjesme Buon Natale.

Uslijedila je predstava “Noć prije Božića”, a riječ je bila o pravoj, maloj božićnoj avanturi u noći prije Božića. Zanimljivo je bilo gledati radnju i Djeda Mraza koji je i ove godine bio u problemu, ali uz pomoć Bake Mraz i vilenjaka Dolly djeca ipak nisu ostala zakinuta za božićne radosti. Predstavu su odlično odigrali Irin Šime Rabar, Maja Lučić i Hana Schonfeld te njome oduševili sve prisutne.

Nakon izvrsnog programa uslijedilo je veselo božićno druženje uz gastro ponudu, a sve zajedno bilo je dio programa Ususret Božiću kojeg zajednički organiziraju Općina Kaštelir-Labinci i TZ Općine Kaštelir -Labinci u suradnji s Udrugom Mladi za sve i Rukometnim klubom Kaštelir. Ispred Doma i inače sve koji dođu očekuje bogati izbor hrane, pića i proizvoda, pa se nude fine palačinke, fritule, kuhano vino i čaj… Svoje proizvode izložila je i Školska zadruga OŠ Jože Šurana jer su školarci tijekom godine bili vrijedni i pripremili brojne zanimljivosti za prodaju. Pozivamo vas da kupite poneku sitnicu i time podržite poduzetnički duh i trud ove djece, jer u njima leži naša budućnost.