U veljači vas u Kašteliru čekaju i romantika, i luda maškarana zabava

U veljači vas u Kašteliru čekaju i romantika, i luda maškarana zabava

Veljača je tradicionalno mjesec ljubavi, ali i veselja, maškara i lude zabave, pa će upravo takva biti i u Kašteliru gdje smo u dva navrata pripremili za vas vrhunske koncerte i druga bogata događanja.

Najprije ćemo zajedno proslaviti ljubav i Valentinovo, u Sportsku dvoranu Kaštelir-Labinci 11. veljače dolaze oni koji su ljubav najljepše opjevali – popularni Dalmatino! Vraćaju se u Istru kako bi nas sve oduševili svojim prepoznatljivim notama od 21 sat, a da bi večer bila potpuna nastupit će i Alen Vitasović s bendom te DJ Kriza. Ovaj sjajan koncert posvećen romantici organizira tvrtka Mars eventi, no imajte na umu da su sjedeće karte za tribinu rasprodane, ostalo je još malo stajaćih mjesta pa požutite po svoju kartu. Stoga ih što prije potražite u Caffe baru Leggiero u sklopu Sportske dvorane Kaštelir-Labinci, u City Caffe-u u Žminju te putem sustava Entrio.hr. Više detalja o koncrtu saznajte na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/2482366181903466/?active_tab=discussion

Tjedan dana nakon ovog vrhunskog koncerta prelazimo iz romantike u fantastični svijet maškara gdje mašta nema granica, pa 17. veljače u Sali na Domu Udruga Mladi za sve uz podršku Općine Kaštelir-Labinci i TZ Kaštelir-Labinci organizira ludu maškaranu zabavu, uz odličnu ponudu i bogat prateći program. Pod maskama će se plesati uz Night Express i DJ-a Krizu, pa pozivamo sve da se pridruže ovom fantastičnom događanju. Pratite društvene mreže TZ Kaštelir-Labinci za više informacija.

Doživite ispunjenu, aktivnu i nezaboravnu veljaču – dođite u Kaštelir!