Uz Dalmatino i Alena Vitasovića u prepunoj kaštelirskoj dvorani slavila se ljubav

Uz Dalmatino i Alena Vitasovića u prepunoj kaštelirskoj dvorani slavila se ljubav

Još dugo će svi koji su subotnju večer 11. veljače proveli u kaštelirskoj sportskoj dvorani pamtiti taj dan, jer su doživjeli nezaboravan cjelonoćni koncert sastava Dalmatino i Alena Vitasovića u prepunom prostoru kroz koji su se širile vibracije ljubavi, zabave i vrhunskog raspoloženja.

Koncert su ususret Valentinovu, danu kad slavimo ljubav, organizirali tvrtka Mars eventi zajedno s Općinom Kaštelir-Labinci i Turističkom zajednicom Općine Kaštelir-Labinci, a koliko oduševljenje je izazvala već najava događanja najbolje pokazuje činjenica da su se sve karte rasprodale čak mjesec dana prije termina koncerta. Tako su brojni poklonici dobre glazbe i provoda došli ove subote iz svih dijelova Istre u Sportsku dvoranu Kaštelir gdje ih je u 20 sati počeo zabavljati sve popularniji pazinski virtuoz puštanja glazbe – DJ Kriza.

Raspoloženje je bilo užareno, puno pozitivnog naboja, kad je nešto iza 22 sata na pozornicu stupio Alen Vitasović i krenuo nizati svoje najveće hitove, stare i nove, koje je dupkom puna dvorana pjevala uglas. Tako je bilo sve do ponoći, nakon čega je uslijedila mala pauza uz DJ-a Krizu, a potom se u 00.30 sati dvoranom zaorio hit Dalmatina “Cukar i sol”, kojim su za finale večeri otvorili svoj fantastični nastup. Publici su nesebično darovali puna dva sata svojih dobro znanih pjesama i romantičnih balada posvećenih ljubavi, dok su ih u gotovo ekstatičnom okruženju s mnogo emocija pjevali pripadnici svih generacija, od djece do onih u poznijim godinama.

Valentinovo, dan zaljubljenih, obilježava se sutra 14. veljače, a svi koji su bili na subotnjem događanju složni su u mišljenju da je koncert, od kojeg su mnogi još pod dojmom, bio najljepša moguća uvertira za taj najromantičniji dan u godini.