Povodom Svjetskog dana turizma čekaju vas besplatne degustacije

Povodom Svjetskog dana turizma čekaju vas besplatne degustacije

U subotu 30. rujna obilježavamo Svjetski dan turizma, pa tim povodom za vas organiziramo nešto odlično, u čemu ćete istinski uživati!

Turistička zajednica Općine Kaštelir-Labinci u suradnji s Poljoprivrednom udrugom Vitis priprema za vas besplatne degustacije domaćih proizvoda kaštelirskog kraja, ispred prodavaonice Butiga u Kašteliru u vremenu od 10 do 18 sati.

Na degustacijski stol svoje će izvrsne proizvode staviti Vinarija Cossetto, OPG Radoš, OPG Beaković, OPG Edi Brčić, Brandystra i Count’s drinks. To znači da ćete moći kušati vrhunska vina, maslinova ulja, rakije, likere i soft premium craft pića. A da bi cijelu priču učinili još ugodnijom i zanimljivijom, predstavnici spomenutih OPG-ova doći će u 15 sati pred Butigu i tad će svim posjetiteljima biti dostupna i prigodna gastro ponuda u kojoj će moći istinski uživati.

Naravno, tijekom cijelog događanja prodavaonica Butiga bit će otvorena i moći ćete ući u njezin svijet fantastičnih, domaćih delicija nastalih trudom naših lokalnih proizvođača. Za kupnju će biti dostupni brojni proizvodi, uključujući i one koje degustirate ispred prodavaonice. Stoga ne propustite Svjetski dan turizma obilježiti na najljepši mogući način, u Kašteliru, uz najfinije okuse hrane i pića po kojima je kaštelirski kraj nadaleko poznat.