Na novom online tečaju naučite kako surađivati s turoperatorima

Na novom online tečaju naučite kako surađivati s turoperatorima

Stigao je trenutak za nova znanja i edukacije, pa vas pozivamo da se pridružite još jednom online masterclass tečaju u organizaciji UNWTO-a naziva “Let’s talk business! Working with Specialized Tour Operators – Intrepid Travel”.

Tečaj će se održati u utorak 12. rujna 2023. od 13.30 do 15 sati putem Zoom aplikacije. Glavna govornica na ovoj masterclass edukaciji o radu sa specijaliziranim turoperatorima bit će Tara Kennaway, viša voditeljica proizvoda u odjelu “Odgovorna putovanja i operacije” u tvrtki Intrepid Travel. Ovu kompaniju osnovala su dva prijatelja koji su vjerovali da putovanja mogu koristi putnicima i zajednicama koje posjećuju. U posljednjih 30 godina Intrepid Travel izrasla je u najveću svjetsku tvrtku za pustolovna putovanja. (www.intrepidtravel.com).

Tara će vam na edukaciji govoriti o svom iskustvu u putničkoj trgovini kako bi vam pomogla da naučite prodati svoju ponudu seoskog turizma turoperatorima specijaliziranim za ruralni turizam
turističke destinacije. Također, sudionici sesije dobit će informacije o trenutnim trendovima na tržištu ruralnog turizma i savjete kako osmisliti turistička iskustva i pakete ponuda koji se najbolje uklapaju u putničke vodiče turoperatora.

Kaštelir-Labinci su na ovakve masterclass online tečajeve ostvarili pravo ulaskom u Mrežu najboljih turističkih sela na svijetu (BTV). Ovaj tečaj dio je razvoja kapaciteta za kontinuirano unapređenje BTV mreže. Tečajevi imaju razne i vrlo korisne teme o kojima govore vodeći stručnjaci u industriji. Mreža ima za cilj omogućiti svim dionicima u selima članicama da uvedu inovacije i dobiju smjernice za njihove specifične potrebe u razvoju rješenja održivog turizma.

Ovo predavanje odvest će vas na put stjecanja iznimno vrijednih informacija i znanja, pa pozivamo sve iznajmljivače, male i srednje tvrtke te OPG-ove s područja Općine Kaštelir-Labinci da iskoriste ovu jedinstvenu priliku te da nam se jave na mail info@kastelir-labinci.com kako bismo mogli poslati upute za prijavu na Zoom link.