JAVNI POZIV za sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana turizma u Istri

JAVNI POZIV za sudjelovanje u obilježavanju  Svjetskog dana turizma u Istri

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & GREEN INVESTMENTS / TURIZAM I ZELENA ULAGANJA.

Upravni odjel za turizam Istarske županije već osmu godinu godinu zaredom organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri, te poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe, kako bi našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom i prepoznatljivijom svim građanima i posjetiteljima Istre dana 30. RUJNA I 01. LISTOPADA 2023. (SUBOTA I NEDJELJA) NA PODRUČJU CIJELE ISTARSKE ŽUPANIJE.

Među svim pristiglim prijavama odabrati ćemo one koje se uklapaju u naše razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, te uključivom i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50%, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećem linku: www.istra-sdt.com

KRAJNJI ROK ZA ONLINE PRIJAVU JE PETAK 15. RUJNA 2023.

a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052/351-602.