Nova karta vodi vas kroz najzanimljivije sadržaje i lokalnu ponudu Kaštelira i Labinaca

Nova karta vodi vas kroz najzanimljivije sadržaje i lokalnu ponudu Kaštelira i Labinaca

Predivni kaštelirski kraj nudi bogatstvo sadržaja i prirodnih ljepota, pa smo iznimno sretni što možemo predstaviti novu kartu na kojoj je vidljivo sve najvažnije na području Kaštelira i Labinaca.

Izradu karte financirala je Turistička zajednica Istarske županije i na njoj su vidljiva sva naselja Općine Kaštelir-Labinci te svi lokalni OPG-ovi i domaći proizvođači, kao i restorani, konobe, kafići. Naravno, tu su i oznake sadržaja poput ljekarne, turističkog ureda ili pošte, a kako bi sve bilo još bolje i sadržajnije, dodan je i QR kod koji nakon skeniranja otvara popis smještajnih jedinica različitih vrsta i kategorija na području Općine Kaštelir-Labinci.

Poseban dio karte posvećen je Butigi, jedinstvenoj prodavaonici lokalnih, domaćih proizvoda kaštelirskog kraja koja je nakon otvorenja brzo postala hit među posjetiteljima. Ukratko je opisan koncept i ponuda Butige te navedeni kontakti prodavaonice.

Ova karta će, vjerujemo, mnogima biti iznimno korisna jer je vrlo pregledna i puna sadržaja važnih svima koji dolaze na područje Kaštelira i Labinaca, pa vas pozivamo da je preuzmete u pdf formatu ovdje

ili možete osobno doći po nju u ured TZ-a Općine Kaštelir-Labinci.