U Butigi će svaki tjedan drugi domaći proizvod biti na akciji

U Butigi će svaki tjedan drugi domaći proizvod biti na akciji

Butiga, jedinstvena prodavaonica uređena u zgradi nekadašnje autobusne čekaonice u Kašteliru, carstvo je domaćih delicija kaštelirskog kraja u kojem su plodovi rada lokalnih proizvođača dostupni svima cijele godine. Ponudu Butige, osim izvornosti proizvoda i njihove kvalitete, krasi i raznovrsnost, a s obzirom na veliki interes mještana i brojnih posjetitelja za sve što Butiga ima na svojim policama, rodila se želja da ponuda postane još dostupnija.

Stoga su osmišljene tjedne akcije kroz koje će jedan od proizvoda iz ponude Butige biti cijeli tjedan u prodaji po sniženoj cijeni. Primjerice, sad je to patlidžan s čija je redovna cijena inače 2,80 eura po kilogramu, a kupci ga u Butigi cijeli ovaj tjedan mogu nabaviti za upola manje, dakle, za 1,40 eura po kilogramu. I pritom je riječ o ekološki certificiranom patlidžanu, što znači da se po iznimno povoljnoj cijeni dobije zdrava i posve ekološki uzgojena namirnica vrhunske kvalitete. Tjedne akcije s jednim proizvodom na popustu sad će biti redovite, pa vas pozivamo da pratite našu ponudu i otkrijete kakva vas iznenađenja čekaju u narednom periodu. Ono što vam sad možemo reći je da će se na tjednoj akciji uskoro naći i mlado maslinovo ulje iz ovogodišnje berbe.

Podsjetimo, Butiga je rezultat zajedničke suradnje Općine Kaštelir-Labinci, Turističke zajednice Općine Kaštelir-Labinci i Poljoprivredne udruge Vitis. Ona je, među ostalim, pravi primjer kako treba izgledati produkt održivog, ruralnog turizma i osmišljena je kao snažna podrška proizvođačima s područja Kaštelira i Labinaca.

Svaka tjedna akcija u Butigi bit će prilika koja se ne propušta, pa vas čekamo u Kašteliru! Dođite po zdrave, fine i povoljne namirnice!