Naučite sve o avanturističkim putovanjima i kako ih uspješno prodati

Naučite sve o avanturističkim putovanjima i kako ih uspješno prodati

Stiže nam nova šansa za neprocjenjiva znanja i još jedan edukativni masterclass tečaj u organizaciji UNWTO-a. Riječ je o još jednoj u nizu online radionica na koje je Općina Kaštelir-Labinci ostvarila pravo ulaskom u Mrežu najboljih turističkih sela na svijetu.

Online radionica očekuje vas u utorak 14. studenog od 13.30 do 15 sati, a UNWTO je organizira u suradnji s Adventure Travel Trade Association (ATTA), organizaciji organizacija posvećenoj profesionalizaciji i rastu industrije održivih avanturističkih putovanja. Naziv ovog masterclass tečaja je “Prospects for Rural! Tips and Tricks!”. Tema radionice bit će noviteti u razvoju avanturističkih putovanja o kojima će govoriti glavna predavačica Gergana Nikolova, regionalna direktorica ATTA-e za Europu i Središnju Aziju. Govorit će o najnovijim trendovima u ponudama te o iskustvima otkrivanja mogućnosti dizajna, uspješnog marketinga, prodajne taktike, potrebe za sigurnošću te zahtjevima i potrebama koje postavlja održivost. Sudionici tečaja dobit će uvide u razumijevanje avanturističkih putovanja i naučiti kako razvijati svoj proizvod (ponudu), stvarati iskustva i baviti se marketingom i prodajom s fokusom na sigurnost i održivost u industriji avanturističkih putovanja.

Predavačica Gergana Nikolova stručnjakinja je za održivi turizam s više od dvadeset godina iskustva u razvoju odgovornog turizma, industrijske suradnje i usmjerenosti na kupca. Njezina vodeća uloga unutar ATTA-e uključuje strateški razvoj regije te je Gergana Nikolova odgovorna za i blisku suradnju s nacionalnim, regionalnim i lokalnim turističkim zajednicama u razumijevanju njihovih potreba. Predlaže im kao stručnjak relevantna rješenja koja će im pomoći u postizanju ciljeva a da pritom lokalni, društveni i ekonomski utjecaj na okoliš bude maksimalno pozitivan.

Sve ovo govori vam da ćete na online tečaju imati prilike usvojiti doista vrhunska znanja, pa stoga pozivamo sve iznajmljivače, male i srednje tvrtke te OPG-ove s područja Općine Kaštelir-Labinci da iskoriste ovu jedinstvenu priliku te da nam se jave na mail info@kastelir-labinci.com kako bismo mogli poslati upute za prijavu na Zoom link.