Za nadolazeće Valentinovo Kaštelir vam priprema vrhunske koncerte

Za nadolazeće Valentinovo Kaštelir vam priprema vrhunske koncerte

Prošlogodišnja koncertna večer u Kašteliru posvećena Valentinovu i slavljenju ljubavi mnogima je ostala u iznimno lijepom sjećanju, a kako bismo vas ponovno razveselili i omogućili vam da stvorite nove uspomene za pamćenje, i za nadolazeće Valentinovo pripremamo dva vrhunska koncerta.

Odlučite već danas da ćete 17. veljače 2024. u Sportskoj dvorani Kaštelir uživati u romantici i dobrom raspoloženju uz svima dobro znane i omiljene – Crvenu jabuku i Maju Šuput, a program će dodatno upotpuniti Dj Kriza.

Koncerti će se održati u organizaciji tvrtke Mars eventi uz podršku Općine Kaštelir-Labinci i Turističke zajednice Općine Kaštelir-Labinci. Kao i prošli put čeka vas cjelonoćna erupcija emocija uz ritmove i hitove vrhunskih izvođača koji dolaze u Kaštelir kako bi vam Valentinovo učinili posebnim. Jer taj je blagdan kojim se slavi ljubav poseban za Kaštelirce, s obzirom da je Sv. Valentin zaštitnik ovog mjesta.

Neka i ova koncertna večer 17. veljače 2024. bude dan posebnih osjećaja za mlade i stare, male i velike, baš kao i prošli put kad su svi u zajedništvu i glazbi tu nezaboravnu noć posvetili onome što pokreće svijet – ljubavi.