Sve lijepo i zanimljivo u Istri čeka vas na web platformi To Do in Istria

Sve lijepo i zanimljivo u Istri čeka vas na web platformi To Do in Istria

U internetskom prostoru zaživjela je nova destinacijska rezervacijska platforma naziva To Do in Istria na kojoj se mogu, kako joj i ime govori, pronaći sve usluge, ture, doživljaji i atrakcije poluotoka na jednom mjestu kroz prezentaciju različitih ponuđača i subjekata. Riječ je o prvom ovakvom projektu u Istri, a Turistička zajednica Općine Kaštelir-Labinci također je započela suradnju s platformom To Do in Istria.

Razvoj platforme To Do in Istria provela je Istarska razvojna turistička agencija IRTA uz podršku Istarske županije i Turističke zajednice Istarske županije. Na njoj se mogu pronaći sve informacije i zanimljivosti iz područja različitih događanja, turističkih tura i obilazaka, povijesti, kulture, gastro doživljaja, raznih indoor i outdoor aktivnosti… Ukratko, detaljan prikaz svega što se može raditi, doživjeti i posjetiti u Istri. Prošla sezona za ovu je platformu bila pilot sezona i pokazala se vrlo uspješnom, stoga će se njezin sadržaj sad intenzivno proširivati kako bi posjetitelji imali sveobuhvatan pregled bogate i raznolike ponude Istre kao destinacije.

Veselimo se suradnji s platformom To Do in Istria i tomu što će svi koji na nju kliknu ubuduće gore vidjeti i brojne zanimljivosti s područja Kaštelira i Labinaca.