Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

« Svi Događaji

Under the stars – Klapa Nevera

7 srpnja, 2022; 7 srpnja, 2022 - 7 srpnja, 2022

Za sve koji traže odličnu zabavu u hladovini srca Istre, najbolji odabir ovog četvtrka i petka je upravo Kaštelir i ljetni program Hello summer in Kaštelir-Labinci. Glazba, druženje, izvrsna događanja te najuskusnija hrana i pića čekaju svakog tko u ljetnom điru poželi nešto istinski kvalitetno što može spremiti u svoj kofer najljepših uspomena.

Večer Under the stars u četvrtak 07. srpnja donosi odličan koncert riječke Klape Nevera. Već više od 20 godina ovi kvarnerski glazbenici oduševljavaju brojne obožavatelje svojim izvedbama, a sad i vi imate priliku uživo guštati u njihovim skladbama. Koncert počinje u 21 sat iza crkve u Kašteliru, a osim Klape Nevera Rijeka, čekaju vas i lokalni vinari, pršuti Antolović te craft ekipa Castellana Craft Beer & Countˋs Drinks – premium crafted soft drinks sa svojom izvrsnom ponudom.

No to nije sve – pripremamo i jedinstveni photo point zahvaljujući kojem ćete na poseban i osebujan način moći sačuvati svoje ljetne uspomene iz Kaštelira. Na photo pointu će vas kaštelirska ekipa profesionalnih fotografa Vintage Photography Experience ovjekovječiti u romatičnom i vintage stilu u autentičnom istarskom okruženju. Fotografiranje će biti moguće uz naknadu od 50 kuna. I zato, zapamtite dvije sretne sedmice, i vidimo se 07.07. u Kašteliru!

Detalji

Datum:
7 srpnja, 2022
Vrijeme:
7 srpnja, 2022

Organizator

Turistička zajednica Kaštelir-Labinci
E-mail
info@kastelir-labinci.com

Lokacija

Park iza mjesne crkve
crkva Sv. Kuzme i Damjana mučenika
Kaštelir, 52446 Croatia (Local Name: Hrvatska)