Kategorija:Okusi

Za nezaboravna gastronomska iskustva, kušajte delicije našega kraja.

Bučino ulje

Ovaj proizvod izvor je zdravlja i bogatstva okusa, pa vas pozivamo da probate bučino ulje kaštelirskog kraja koje nastaje u selu Rogovići i jedino je bučino ulje koje se proizvodi u Istri.

Craft pića

Ljubitelj ste craft pića koja prirodnim metodama nastaju u malim manufakturama? Na našem području i to vam možemo ponuditi! Isprobajte jedinstvene craft okuse i osvježite se aromama koje nikada prije niste probali. Vjerujte, oduševit će vas.

Lavanda

Kraljica među biljkama, simbol Mediterana, omiljena u kozmetici, prirodnoj medicini, ali i gastronomiji. Oduševite se senzualnim mirisima i karakteristikama proizvoda od kaštelirske lavande.

Maslinova ulja

Vrhunske su klase i ponos ovoga kraja kroz koji se čuva i njeguje tradicija. Posjetite naše domaće proizvođače i kušajte tekuće zlato, jer nigdje na svijetu nema boljega.

Pčelarstvo

Žlica meda znači žlicu čistog zdravlja. A tu su i brojni drugi pčelarski proizvodi koje možete nabaviti u našim lokalnim OPG-ovima

Poljoprivredni proizvodi

Ima li išta bolje od domaćeg povrća, organski uzgojenog, kojega su hranili kiša i sunce? Dodajte mu kapljicu maslinovog ulja i dobit ćete savršenstvo. Gdje sve nabaviti? Kliknite i doznajte.

Rakije i likeri

Zadivljujuće je koliko različitih aroma, vrsta i okusa imate na izbor kada su u pitanju rakije i likeri ovoga kraja. I svaki od njih je gutljaj čistoga užitka i zdravlja.

Suveniri

Svatko od nas s putovanja želi ponijeti uspomenu koja će ga uvijek vraćati u sretne i opuštene trenutke odmora. I zato, neka vaš dom krase ručno izrađeni suveniri naših lokalnih proizvođača.

Tjestenina i kolači

Fuži, pljukanci, kroštule… Nema Istre bez nadaleko poznatih tjestenina i kolača. Zakoračite u svijet ovih gastro divota, probajte ih, a pritom i naučite kako se rade.

Vino

In vino veritas, ili, “u vinu je istina”, stara je i dobro poznata izreka. A istina koju vam mi jamčimo je da ćete kod naših lokalnih vinara probati najbolja vina u životu.