Kuća Djeda Mraza

Kuća Djeda Mraza

Uz Baku Mraz i patuljke, bajke postaju stvarnost. Zahvaljujući vrijednim volonterkama te Baki Mraz ovdje svakodnevno najmlađi uranjaju u prekrasno carstvo bajki i blagdanskog raspoloženja. Svaki mališan dobije kapu te pečat na ruci, a dočeka ih poseban miris finog, čarobnog čaja, kolačića te dakako simpatični vilenjaci i vile. Kuća ima dvije etaže, u prizemlju je čarobna kuhinja i prostorija u kojoj se održavaju radionice, izrađuju se s djecom anđele – od čega drugog nego od novinskog papira, lješnjaka, štipaljki, pokoji sjajan ukras, te puno mašte i dobre volje. Organizatori su Kreativne Kaštelirke – Kreke, zajedno s Općinom i Turističkom zajednicom Kaštelir-Labinci. Kuća je svake godine sve ljepša i kreativnija.

Svakog prosinca u Kašteliru !

Dan uoči dolaska Svetog Nikole, 5.prosinca, svoja vrata otvoria prva i najstarija Kuća Djeda Mraza u okolici i šire. Opsežni i veseli program pri otvaranju bajkovite kuće osmislili su i izveli učenici područne škole Kaštelir sa svojim učiteljima, a u nekim su im točkama uskočili u pomoć i učenici područnih škola Višnjan i Vižinada.

Program rada Kuće Djeda Mraza možete pronaći na web stranicama Općine Kaštelir-Labinci, na Facebook stranici Kuća Djeda Mraza Kaštelir